Predstavljamo !

vida reklama

Garmin "Echo" serija Fishfindera !

Garmin echo serija Fishfindera svojom paletom od ekonomičnog uređaja s prikazom u 8 nivoa sive do uređaja sa sjajnim ekranom u boji, potpuno redizajnira liniju sonara.

garmin-echo550-sonar

Zahvaljujući novoj Garmin tehnologiji HD-ID™ otkrivanja odziva, donosi bolju definiciju terena i odziva ribe. Značajno povećanje snage i efikasnosti sa svakim signalom kreira jasan i precizan prikaz ribe i dna. Na kraju se sve svodi na to kako uloviti što više ribe – a novi "fishfinderi" omogućuju najbolje rezultate.

Echo 550c je dual beam (200/77 kHz) uređaj koji daje brzu obnovu slike na 5-inčnom kolor ekranu koji prikazuje 256 boja u punoj VGA rezoluciji 480×640 tačaka dajući fantastično preglednu sliku ispod površine!. Ugao "slušanja" sonde se može birati između 60 i 120 stepeni za odlične rezultate u plitkim i dubokim vodama. Echo 550c emituje snagom od 500 W RMS, što omogućava domet do 580 metara dubine.

Echo uređaji dolaze potpuno opremljeni kablovima, nosačem i sondom za krmenu montažu. Svih šest novih modela isporučuje se sa nosačem sa koga se uređaj brzo postavlja ili skida, dok 5-inčni modeli uključuju još i poseban sistem za brzo isključivanje kablova. Za sve modele dostupan je i komplet za ugradnju u tablu. Konektori sonde i napajanja su na novoj seriji značajno smanjenog prečnika što omogućava lakšu montažu i provlačenje kablova.

 

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget