honda

zimovnik narval

vida reklama

Članci

Cena dozvole za sledeću godinu!

Troškovi izdavanja godišnje dozvole za rekreativni ribolov za 2012. biće 4.600 dinara, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

dozvola-ribolov-2012

 U pravilniku koji je donelo Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Srbije, kako je objavljeno u Službenom glasniku, navodi se da će stariji od 65 godina, lica sa telesnim oštećenjem od 60 do 79 odsto, žene i osobe mladje od 18 godina, tu dozvolu plaćati 2.300 dinara.

Izdavanje dozvole za rekreativni ribolov 100 dinara će plaćati lica sa telesnim oštećenjem od 80 i više odsto kao i oni koji su trajno nesposobni za rad, lica sa posebnim potrebama i ratni vojni invalidi.

Prema saopštenju koje je ministarstvo izdalo prošle godine, procenjeno je da će se broj izdatih dozvola sa dosadašnjih 0.8 odsto stanovništva povećao na više od 1 odsto u 2010.

Višegodišnje projekcije, kao i podaci o broju izdatih dozvola za rekreativni ribolov država u okruženju ukazuju da će njihov broj rasti shodno rastu BND i dostići oko 6 odsto stanovništva (neke skandinavske države beleže broj registrovanih rekreativnih ribolovaca veći od 12 osto stanovništva, a Finska neverovatnih 24,8 odsto).

 

izvor:b92.net

 

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget